Nagelstudio Wina

Artistic, CND en Odyssey behandelingen

Home »  Artistic, CND en Odyssey behandelingen

Manicure
Een standaard manicurebehandeling bestaat uit het reinigen van nagels en nagelriemen, en tenslotte het vijlen en lakken van de nagels. De standaard behandeling kan worden uitgebreid met bijvoorbeeld nail-art of een French manicure.

French manicure
Deze behandeling bestaat uit een standaard manicurebehandeling, waarbij de nagels vóór het lakken (met blanke lak) worden voorzien van een mooie witte rand. De French manicure zorgt voor een naturel, maar toch extra verzorgde uitstraling.

Kunstnagels
Voor wie zijn eigen nagels niet mooi genoeg vindt, zijn er kunstnagels gel of acryl. Bij Nagelstudio Wina wordt uitsluitend gewerkt met kwaliteitsproducten.

Gel Nagel
Gel is een stroopachtige substantie die uithardt onder het licht van een UV lamp. Bij deze behandeling wordt een laagje gel over uw eigen nagel aangebracht, uitgehard en in vorm gevijld. Gel nagels zijn flexibel, transparant en hebben een mooie glans.

Acryl Nagels
Acryl is een poeder die met een vloeistof wordt gemengd. Hierdoor ontstaat een chemische reactie waardoor de acrylpoeder een kneedbaar bolletje wordt. Dit product wordt met een penseel op de nagel aangebracht. De acryl wordt hard in enkele seconden. Acryl nagels zijn sterk,duurzaam en ideaal voor mensen die nagels bijten.

Nagelbijter
Ook voor nagelbijters kunnen er kunstnagels gezet worden. Door het gebruik van kunstnagels kan de natuurlijke nagel groeien zonder dat er kloven ontstaan die afgebeten kunnen worden. De kunstnagels beschermen het nagelbed van de natuurlijke nagel. De nagelbijter zal ook minder snel de kunstnagels afbijten of pulken omdat deze anders en ook sterker aanvoelen.

Gellak
Gellak combineert de eigenschappen van een gel met die van een nagellak en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het resultaat mag er zijn: prachtige nagels met een sublieme glans, die er minimaal 14 dagen fantastisch uit zien.
Verstevigt de eigen nagel en beschadigt deze niet is eenvoudig en snel aan te brengen droogt onder een UV lamp en is dan direct droog en uitgehard is eenvoudig te verwijderen met een speciale remover.

vormen nagels wit
th (4)   th